Juridisch adviseur

 • Part Time
 • Zwolle
 • Solliciteren is gesloten
 • Salary: €2283,- tot €3514,-

Site CGMV

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Al ruim 65 jaar bieden we ondersteuning aan werknemers, werkgevers en zelfstandigen. Onze leden en klanten zijn vertegenwoordigd binnen de volle breedte van de Nederlandse arbeidsmarkt.

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Al ruim 65 jaar bieden we ondersteuning aan werknemers, werkgevers en zelfstandigen. Onze leden en klanten zijn vertegenwoordigd binnen de volle breedte van de Nederlandse arbeidsmarkt. Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV.

Ben jij een juridisch professional en op zoek naar een dynamische en stimulerende werkomgeving? Zoek jij werk waarin jij van betekenis bent en lijkt het je leuk om in een team van juridisch adviseurs en juristen aan de slag te gaan? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste en mensgerichte

Juridisch Adviseur

(Zwolle, 20-24 uur per week)

 Waar je mee bezig gaat?

Als juridisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leden en klanten, die in allerlei sectoren werkzaam zijn. Je adviseert of ondersteunt hen bij uiteenlopende situaties, die vooral werk of inkomen gerelateerd zijn. De ene keer is een vraag juridisch van aard en wordt een beroep gedaan op je kennis van en ervaring met arbeidsrecht, sociale zekerheid, cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen. Op een ander moment overleg je over iemands loopbaanvraag, persoonlijke ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, werk-privé situatie, arbeidssituatie of verhouding met een leidinggevende. Je probeert onze leden en klanten op een laagdrempelige en toegankelijke manier handvatten te geven, zodat ze zelf hun keuzes kunnen maken.

Als adviseur maak je zelfstandig de inschatting of een vervolgtraject met één van onze juristen nodig is en zorg je voor goede afstemming en een zorgvuldige overdracht. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de informatievoorziening rondom nieuw afgesloten cao’s, schrijf je artikelen voor ons magazine of andere media. Verder zijn er binnen de organisatie genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan met diverse projecten, door bijvoorbeeld mee te denken over nieuw te ontwikkelen diensten.

We zoeken jou als je…

 • mensgericht bent, goed kunt luisteren en beschikt over uitstekende sociale en adviesvaardigheden;
 • beschikt over een daadkrachtige, integere persoonlijkheid en een klantgerichte instelling;
 • initiatief neemt, onder tijdsdruk of bij tegenslagen effectief blijft presteren en in staat bent om snel te schakelen;
 • beschikt over gedegen kennis van arbeidsrecht en sociale zekerheid en goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving op het gebied van werk en inkomen;
 • over een afgeronde opleiding hbo SJD, MER of over HRM beschikt.

 Ons aanbod

Bij CGMV geloven we dat we van God de tijd, het talent en de mogelijkheid hebben gekregen om ons leven, en dat van onze omgeving tot bloei te brengen. Wanneer je bij ons komt werken dan mag je rekenen op:

 • budget en aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • betrokken en gezellige collega’s. Benieuwd naar je toekomstige juridische collega’s? Neem dan een kijkje op hun LinkedIn-profiel: Bédina, Tonnis, Gea en Albert;
 • een informele en professionele organisatie, waar aandacht voor elkaar, samenwerken en het christelijk geloof een centrale plek innemen;
 • een goed thuiswerkbeleid;
 • een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • een salaris van €2283,- tot €3514,- (bij fulltime, 40 uur per week), prima secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, premievrijpensioen, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, een laptop, mobiele telefoon en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

Interesse

Stuur je cv en motivatiebrief of -video uiterlijk 28 maart 2022 naar David Karelse via [email protected]. We lezen in je brief graag meer over je motivatie voor de functie en je drive om vanuit je geloof bij ons aan de slag te willen gaan. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met David op bovenstaand mailadres of via 0682568838.

Geen geschikte vacature gevonden? Maar je wilt wel graag bij een goed doel of non profit organisatie werken? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.
Call Now Button