non-profit recruiter David Karelse

De recruiter voor non-profit

Ik ben mijn carrière begonnen als corporate management trainee bij een grote internationale financiële dienstverlener, waarvoor ik projecten in diverse Europese landen heb gemanaged. Na een aantal jaar in de Verenigde Staten gewoond en gewerkt te hebben, ben ik sinds 2007 actief in de werving en selectie.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlandse en internationale aannameprocedures bij ngo’s en non-profitorganisaties. Op deze manier lever ik een zinvolle bijdrage aan het werk van deze organisaties. Ik waardeer de mensen die in deze sector werken: professionals met passie voor de medemens! 

Vanaf het begin tot het einde van het werving- en selectieproces voel ik mij betrokken en verantwoordelijk voor het resultaat. Het blijft bijzonder om de juiste kandidaat op de juiste plek terecht te zien komen. 

Ik ben als bestuurslid bij twee ngo’s betrokken geweest, die elk op eigen wijze hoop, kansen en toekomstperspectief brengen. Ik heb van dichtbij mogen meemaken wat de impact van het werk is.

Ik kijk er naar uit om samen het juiste talent te vinden.

David Karelse

Sociaal

Mijn streven is groei. Ik ga doelgericht relaties aan en leg verbindingen tussen organisaties en mensen. Ik focus op groei van de organisatie en van de medewerkers in kennis en kunde.

Verbindend

Ik leg namens organisaties verbindingen met gekwalificeerde mensen. Deze verbindingen leiden tot samenwerking en het behalen van gedeelde doelstellingen. Zo bouwen wij samen aan een gedeelde visie en toekomst.

Zakelijk

Mijn manier van werken, de opbouw van relaties, de communicatie en het advies, alles gebeurt op een zakelijke en persoonlijke wijze. Ik richt me op kwaliteit van de dienstverlening en lange termijn resultaat.

Integer

In mijn contacten met klanten en kandidaten ben ik integer, eerlijk en betrouwbaar.

Resultaat

In mijn werk staat een duurzaam en lange termijn resultaat voorop. Resultaat voor de organisatie én voor de kandidaat.

Persoonlijk

Ik heb persoonlijke aandacht voor alle betrokkenen in het werving en selectie proces. Ik ken de kandidaten en mijn opdrachtgevers. Mijn interesse in de ander gaat verder dan de korte termijn.